Injustering av ventilationen i alla lägenheter

Nyckel (bara en) måste hängas i nyckeltuben - om inte någon är hemma aktuell dag

Injusteringen görs på från- och tillluftventilerna i alla våra lägenheter och inställning av den centrala fläkten i varje hus. En förutsättning är att de som fick anmärkning i den OVK (Obligatorisk VentilationsKontroll) vi gjorde i slutet av mars, nu har åtgärdat detta. I samband med injusteringen görs en ny OVK, som vi denna gång siktar på att få godkänd.

Tillluftventilerna sitter ovanför fönstren i sovrum och vardagsrum. Frånluftventilerna sitter över spisen i köket, i badrum och toalett samt i klädkammaren. Förbered så att man lätt kommer åt ventilerna. Och glöm inte att hänga en nyckel i tuben i ytterdörren. OBS Inget annat - bara en nyckel i ett kort snöre. Lås med samma slags nyckel.

Injustering och OVK kommer att ske:

4/11 – Centrumslingan 51

5/11 – Centrumslingan 49

6/11 – Centrumslingan 47

7/11 -  Centrumslingan 45

Arbetet görs av personer från WIAB. De har kläder som visaratt de kommer från WIAB och kan vid behov visa ID. Om du har något husdjur eller annat speciellt som kontrollanterna bör känna till, så kan du ringa antingen Torbjörn Eld, 08-557 633 60 eller Jesper Sjölund, 08-557 633 52..

Not 1: Föreningen har enligt lag och §46 i våra stadgar rätt att gå in i alla lägenheter.

Not 2. Om det krävs mer än ett återbesök för att komma in i en lägenhet, så kommer vi att debitera innehavaren den extra kostnaden för detta.