God Jul, MEN ... / Happy Holidays, BUT ...

Use the translation function, to translate into any desired language

Vi vill gärna önska alla en God Jul, MEN ... vi har några problem i Brf Flamingo

1. Någon har ställt en säng och andra möbler utanför 49'ans port.Se till att få bort detta illa kvickt. Se vår hemsida vad gäller avfall: www.brf-flamingo.se/husen/sophantering
När vi får reda på vem som skräpar ned så, så kan vi vidta åtgärder

2. I vårt Öppet hus-möte i oktober, så lovade några att ta hand om de pulkor etc som då stod på gården mellan 49'an och 51'an. Det gjordes inte, så nu är det skräpet inflyttat i cykelgaraget. Kan ni som lovade, vara vänlig och transportera bort detta.

3. Några missbrukar vad som får ställas i våra soprum och i miljöstationen i garaget.T ex står nu en trasig jätte-TV och en toalett-stol i miljöstationen.Och en säng står sedan länge i soprummet i 45'an. Risken är att Servisec, som tar hand om vårt avfall tröttnar och höjer avgifterna kraftigt.

4. Vi häller ned för mycket fett i våra avlopp. Torka av stekjärn etc med papper som slängs i soporna, innan ni diskar järnet. Grundorsaken till våra flera stopp i avloppen med översvämningar andra halvåret i år, var att vi hade massor av fett i avloppen. Kastade engångshandskar och våtservetter var illa, men bara den utlösande faktorn.

5. Många har nog reagerat på det påkörda och dåligt underhållna staketet utanför 47'an. Efter förhandlingar med närmast boende och Rodamco som äger staketen, så har vi kommit överens om att vi ordnar nya staket i vår. Snyggare och högre, för att synas bättre.

Med förhoppningar om ett Gott Nytt År, utan skräp och med mindre fett

PS. Kolla gärna din brandvarnare. Om den inte funkar, kontakta styrelsen.